Specialisterna Småhus AB

Specialisterna

Specialisterna SmÄhus AB har specialiserat sig pÄ att sÀlja smÄhus i totalentreprenad. VÄr affÀrsidé Àr att göra det sÄ enkelt och tryggt som möjligt för dig som husköpare, dÀrför bygger vi endast hus i totalentreprenad. I en totalentreprenad ingÄr allt. Det enda som tillkommer Àr pantbrev och lagfartskostnad samt eventuella personliga anpassningar.

Totalentreprenad innebÀr att du har bara en kontraktspart för hela husbyggnationen, vilket Àr mycket fördelaktigt. Ett avtal pÄ fastigheten för att hÄlla nere lagfartskostnaderna och ett för hus och grund. HÀr skiljer vi oss frÄn andra smÄhusföretag som ofta lÄter kunden ha ett avtal med flera entreprenörer. Med de komplikationer som kan uppstÄ med andra husföretag slipper ni med oss dÄ ni vÀljer totalentreprenad.

Specialisterna SmÄhus AB Àr ett helÀgt dotterbolag till fastighetsbolaget AB Gothianen som Àger och förvaltar egna fastigheter i Göteborg. Huvudkontoret ligger i  Johanneberg pÄ BorrsvÀngsgatan 2 dÀr vi Àr 8 stycken anstÀllda.

SmÄhusverksamheten startade 1978 och vi har uppfört ca 1 200 hus fram till idag i Göteborgsregionen, vÄrt nuvarande produktionsmÄl Àr ca 25 hus om Äret. Vi samarbetar med Modulenthus som har varit vÄr underleverantör i 30 Är.

Vi har ett nÀra samarbete med Swedbank och FastighetsbyrÄn som vi dÀrigenom kan erbjuda förmÄnliga rÀntevillkor. Genom FastighetsbyrÄn kan vi fÄ din gamla bostad vÀrderad och sÄld pÄ ett sÄdant sÀtt att du undviker överraskningar vad gÀller priset och dubbelt boende.